Verplaatsingsplatform

Eenvoudig verplaatsen van de Repair Shuttle en de glaslift langs de kasgevel

Om de Repair Shuttle en de glaslift eenvoudig langs de kasgevel te kunnen verplaatsen, is er een verplaatsingsplatform beschikbaar. Dit platform is ontworpen om de shuttle en (indien van toepassing) de lift over de servicerail langs de kasgevel te vervoeren. Het platform wordt standaard handmatig bediend en kan worden geduwd naar de juiste positie of van bovenaf worden voortbewogen via het ‘steppen’ over de service rail. Een kooiladder biedt veilige toegang tot het platform.

Wanneer het platform bij de juiste goot is aangekomen, wordt het op de rem gezet en kunnen de uitklapbare rijgoten worden gebruikt om de Repair Shuttle soepel van het platform in de kasgoot te rijden. Aan de bovenkant rijdt het verplaatsingsplatform over de service rail van de kas, terwijl het aan de onderkant met gelagerde wielen over de onderste service rail of tegen de kasvoet loopt.

Parkeerplaats

Het platform kan op de vaste ‘parkeerplaats’ met kettingen en spanbanden worden geborgd aan de kas. De Repair Shuttle wordt aan het platform geborgd middels spanbanden. Als dit volgens de voorschriften wordt uitgevoerd kan de set jaarrond aan de kasgevel hangen en is hij altijd stand-by om direct te worden ingezet als er reparaties aan de kas moeten worden uitgevoerd.

Kasdek reparatie verplaatsingsplatform

Kasdek reparatie verplaatsingsplatform


Specificaties

BedieningHandbediend
Maximale belasting:600 kg + 2 personen
AfmetingenKapmaat 3.20m: 438 x 210 cm
Kapmaat 4.00m: 518 x 210 cm
Kapmaat 4.27m: 545 x 210 cm
Kapmaat 4.80m: 598 x 210 cm

Repair shuttle

Dé beproefde oplossing om de veiligheid van medewerkers en onderaannemers te waarborgen en zo de kans op ongevallen terug te dringen.

Lees verder

Elektrische Glaslift

Laad het glas veilig op de Repair Shuttle zodat u kunt starten met de reparatiewerkzaamheden.

Lees verder

Verplaatsingsplatform

Verplaats de Repair Shuttle en de glaslift eenvoudig langs de kasgevel naar de juiste goot.

Lees verder

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.

2024 Glass Handling Technic B.V. Surlinio